Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

Nederlands Elftal Trainingspak 2021/2022

Ook het nieuwe trainingspak voor het Nederlands Elftal mag niet ontbreken aan de collectie voor de seizoenen 2021/2022. Het trainingspak is uitgebracht door kledingsponsor Nike samen met de KNVB. De trainingspakken zijn tegelijkertijd met het thuistenue gelanceerd. De spelers van Oranje zullen de trainingspakken dragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op het EK van 2020. Het nieuwe trainingspak heeft een totaal ander design dan de vorige trainingspakken. Lees gauw verder om meer te horen over de details.

Trainingspak zwart/oranje

Het nieuwe trainingspak dat is gelanceerd voor het Nederlands Elftal is volledig zwart met oranje accenten. Deze oranje accenten zijn overal in het pak terug te zien. Over beide schouders zie je een brede oranje strip die tot de helft van de mouw loopt. Deze strip is exact hetzelfde als de strepen die over het thuis tenue shirt lopen. Het zijn meerdere oranje horizontale strepen die in elkaar doorlopen. Dit design is geïnspireerd door het nieuwe Nike Vapor Aeroswift template. Eerder spraken we over het nieuwe design voor de trainingspakken. Kijk bijvoorbeeld maar naar de trainingstop. De mouwen van deze top zijn zogenaamde ‘Raglanmouwen’. Het kenmerkende van deze mouwen is dat deze straks om de armen en schouders vallen. Aan de onderkant van de mouwen zitten gaten voor de duim, zodat de top goed blijft zitten tijdens de trainingen. Op de rechterborst is het logo van Nike te zien, in een oranje kleur. Op de linkerborst staat het logo van de KNVB, weliswaar ook in een oranje kleur. Op het midden van het jack staat het logo van de hoofdsponsor ING. ING en de KNVB zijn al met elkaar verbonden sinds het jaar 1996, en dit contract loopt nog zeker tot het jaar 2022.

Ook een bijpassende trainingsbroek mag hieraan niet ontbreken. De trainingsbroek is volledig zwart van kleur en heeft net als de top oranje details. Deze kun je terugvinden aan bijvoorbeeld de zijkant van de broek. Hier zit net zo’n strip als op de trainingstop. Ook beide logo’s van de KNVB en Nike zijn in oranje uitgevoerd. Als laatste bevat de broek een oranje strip aan de binnenkant. Aan de onderkant van de broekspijpen zijn enkelritsen toegevoegd, zodat je deze makkelijk aan en uit kan trekken over je schoenen. De pasvorm van de broek is perfect. Ze noemen deze pasvorm ook wel een tapered fit.

Overige trainingskleding

Naast het thuistenue, uit tenue en de trainingspakken heeft het team van het Nederlands Elftal ook nog andere trainingskleding nodig! De overige trainingskleding zal hieronder kort worden toegelicht. De meeste kleding is overigens ook in twee kleuren beschikbaar.

Warming-up shirt

Jazeker dames en heren, het Nederlands Elftal heeft zowaar een eigen warming-up t-shirt. Het shirt is mooi opvallend en bevat de kleuren van de Nederlandse vlag. De basiskleur is wit met diagonale strepen in de kleuren van de vlag. Ook de logo’s van de KNVB, Nike en ING zijn hierop te vinden. Het shirt heeft een ronde hals en beschikt over de Nike Dri-Fit technologie.

Trainingstrui

De trainingstrui van het Nederlands elftal is vrijwel identiek als die van het trainingspak. Erg mooi zwart, met oranje accenten die hier goed op afsteken. Een rits vanaf de hals tot aan de borst en een mooie pasvorm.

Anthem jacket

Het Anthem trainingsjack is zwart van kleur en heeft ook weer de oranje accenten. Het jack heeft een ronde hals met een rits die helemaal open kan. Over de mouwen zitten brede strips die bijna de hele mouw bedekken met de oranje verticale strepen. De logo’s van de KNVB en Nike zijn op de borst te zien met het logo van hoofdsponsor ING daaronder. Ook bevat dit jack twee steekzakken.

Trainingsbroekje

Het trainingsbroekje van het Nederlands Elftal is in de basiskleur zwart. Op de broekspijpen zijn de oranje strips te zien die ook weer terugkomen in de rest van de tenues/trainingspakken. Op de linker broekspijp staat het logo van Nike in een oranje kleur.

Polo

De nieuwe Polo die is gelanceerd is volledig oranje. De polo heeft een klassieke kraag met een twee knoops sluiting. Ook de logo’s van kledingsponsor Nike en de KNVB zijn hierop terug te zien. Ideale polo om het Nederlands elftal in toe te juichen!

Trainingsshirts

Het Nederlands Elftal beschikt dit seizoen over twee verschillende trainingsshirts. De eerste is zwart van kleur en heeft oranje accenten hier en daar. Denk hierbij aan de logo’s die afgebeeld staan op het shirt. Ook de strips op de mouwen mogen hieraan niet ontbreken. Het tweede shirt dat is gelanceerd is in de basis wit, en heeft diagonale strepen in de kleuren van de Nederlandse vlag.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Nederlands Elftal trainingspak 2020-2022? Je kunt hier ook het volledige tenue uit en thuis van het Nederlands Elftal 2020-2022 kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken. Ook kindermaten zijn voor alle producten leverbaar. Bekijk daarvoor de verschillende aanbieders!

Kenmerken

  • Mesh, voor een betere luchtcirculatie
  • Officieel Nederlands Elftal product
  • Elastische boorden
  • 100% gerecycled materiaal
  • Nike Drifit technologie
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Nederlands Elftal tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Nederlands Elftal spelers.