Scroll verder en klik onder het artikel op jou favoriete shop om direct te bestellen. Je kunt ook meerdere shops bezoeken en vergelijken!

NEDERLANDS ELFTAL TENUE EN TRAININGSPAK KIDS 2022/2024

Nederlands Elftal Tenue en Trainingspak Kids 2022/2024

Ook voor de kleinere fans onder ons is het volledig nieuwe thuistenue, uittenue en trainingspak van het Nederlands Elftal 2020-2022 gelanceerd door de KNVB en hoofdsponsor Nike. De nieuwe tenues zien er ook dit jaar ontzettend goed uit. De tenues voor de kinderen zijn wat het design betreft precies hetzelfde als die van de volwassenen.

Thuistenue 2022/2024

We hebben er weer twee jaar op moeten wachten, maar dan heb je ook wat. Het nieuwe thuistenue voor het Nederlands Elftal voor kinderen is samen door de KNVB en kledingsponsor Nike gelanceerd. Ook dit jaar zijn er weer leuke details toegevoegd aan het thuisshirt. Lees hieronder gauw verder om er meer over te weten te komen!

Het nieuwe thuisshirt van Oranje heeft dit jaar een iets diepere kleur oranje dan voorheen. Het shirt bevat de nieuwe Nike Aeroswift technologie. Dit kun je ook wel zien op de mouwen van het shirt. Deze bevatten verschillende kleuren oranje die door elkaar heen lopen wat voor een leuk effect zorgt. Aan de binnenkant van het shirt is een zwarte strip te zien die ook weer overloopt op de achterkant van het shirt. Aan de binnenkant van de hals heeft Nike een kroon toegevoegd die weer verwijst naar het Koninklijk huis. Op de rechterborst staat het Nike logo in de kleur zwart, en op de linkerborst staat het KNVB logo ook in de kleur zwart.

Het bijpassende broekje is dit jaar niet oranje, maar wit! Weer even wat anders. Op het witte broekje zijn ook de Nike en KNVB logo’s te zien.

Uittenue 2022/2024

Het uittenue voor het Nederlands Elftal ziet er ook de komende jaren weer super goed uit. Het paars/blauwe tenue wordt dit jaar ingeruild voor een flitsend lichtblauwe kleur. Over het nieuwe uitshirt is een all-over print te zien met diagonale strepen die in een iets andere kleur blauw zijn dan het shirt. Dit nieuwe uittenue van het Nederlands Elftal is gebaseerd op het EK in 1988 dat Nederland heeft gewonnen. Zij hadden toen een soortgelijk shirt aan. Op de rechterborst van het shirt staat het logo van Nike in een donkerblauwe kleur. Op de linkerborst staat het logo van de KNVB ook in diezelfde blauwe kleur.

Het bijpassende broekje is donkerblauw en bevat beide logo’s op de broekspijpen. De bijpassende voetbalsokken van het Nederlands Elftal zijn lichtblauw van kleur net zoals het shirt.

Apart bestellen?

Ben je alleen geïnteresseerd in het thuisshirt, uitshirt of broekje? Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Kijk gauw of ze jouw maat nog voorradig hebben! Om deze te bekijken of te kopen klik dan snel op de shops onder de afbeeldingen.

Trainingspak 2022/2024

Ook voor de kinderen is het trainingspak 2022/2024 weer gelanceerd door de KNVB en Nike. Het trainingspak heeft een totaal ander design dan de vorige jaren. Het trainingspak is volledig blauw en heeft een hoop blauwe details in dezelfde kleur als het uittenue. De trainingstop heeft een ronde hals en een rits die tot aan de borst loopt. Op beide mouwen loopt een strip met dezelfde oranje horizontale strepen als op het thuisshirt. Op de linkerborst staat het logo van de KNVB en op de rechterborst staat het logo. Aan de onderkant van de mouwen zitten gaten voor de duimen zodat de top mooi aansluit op de schouders en armen. van kledingsponsor Nike afgebeeld. Beide logo’s zijn oranje gekleurd. Op het midden van de top staat een groot logo van hoofdsponsor ING. De KNVB en ING werken al samen sinds het jaar 1996, en hebben een contract dat tot zeker 2022 loopt.

De bijpassende trainingsbroek is ook zwart gekleurd en heeft in de binnenkant een oranje bies. Aan de zijkanten van beide broekspijpen zijn de oranje strips te vinden die ook weer terugkomen in de trainingstop en thuisshirt. Op de broekspijpen mogen ook de logo’s van de sponsoren niet ontbreken. Aan de onderkant van de broek zitten enkel ritsen waardoor je de broek makkelijk uit en aan trekt over je voetbalschoenen of sneakers. De broek heeft een tapered fit, waardoor hij mooi aansluit bij de kuiten en bovenaan mooi past.

Op zoek naar iets anders?

Geen interesse in het Nederlands Elftal kinder tenue thuis en/of uit 2020-2022? Je kunt hier ook het Nederlands Elftal tenue thuis en uit 2020-2022 voor volwassenen en Nederlands Elftal trainingspak kopen. Deze kun je kopen door op de links boven aan de pagina te klikken.

Kenmerken

  • 100% gerecycled materiaal
  • Aeroswift Technologie
  • Nike Drifit technologie
  • Raglanmouwen en inzetstukken
  • Geribde boord
  • Wasbaar op 40°C

Bedrukking

Wil je het Nederlands Elftal tenue laten bedrukken met de officiële letters? Dat kan bij een van onze aanbieders! Je kunt ervoor kiezen om een shirt met eigen naam te laten bedrukken of kiezen voor een van de Nederlands Elftal spelers.